Kesäaamun sarastus

Kesäaamun usva nousee järven yllä auringon noustessa taivaalle. Aamukasteen pisarat välkehtivät kuin timantit auringon säteiden osuessa niihin. Peilityyni järvi on kaunis näky, hiljaisuuden rikkoo vain ympäröivän luonnon herkät äänet. Jostain kuuluu linnun laulua ja metsä kuiskaa taustalla. Tällaisessa maisemassa mieli rentoutuu ja arjen stressi kaikkoaa, ainakin toivottavasti. Keuhkot täyteen raikasta ilmaa ja syvään huokaus. Näistä ihanista järvimaisemista hypätään mitä upeimpiin ja herkullisempiin kesäaamun aamiaishetkiin. Aamupala on katettu!

Tuoreet marjat ja hedelmät tuovat aamupalapöytään kesäntunnelmaa. Kukat koristavat pöytää ja kattaus saa olla rennolla otteella sommiteltu.

 

Kaiva kaapin kätköistä käyttämättömänä olleet keramiikkalautaset tai suloiset kukkakuvioiset astiat. Kesäisissä aamiaiskattauksissa saa olla runsautta ja pehmeää mökkitunnelmaa. Poimi aamukävelyltä kimppu kauniita kukkia. Koristele puurolautanen hehkuvan värisillä marjoilla ja hedelmillä. Paista pannukakkuja tai vohveleita kahvin kaveriksi.

TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: KUVAPANKKI