HARMONINEN MAKUUHUONE

Vaalean ja harmaan sävyillä sisustettu mummolan makuuhuone on harmoninen kokonaisuus, pirteyttä saadaan punaisesta, lämpöä puusta ja kullanhohtoisista yksityiskohdista.

 

makuuhuone

Tässä 70-luvun omakotitalon makuuhuoneessa remontti tähän päivään on toteutettu kauniisti vanhaa kunnioittaen. Tilassa yhdistyvät vanhat ja uudemmat elementit linjakkaasti toisiinsa ja sisustuksessa käytetyt sävyt tekevät tilan tunnelmasta tasapainoisen ja viihtyisän. Seinissä on harmaan sävyinen raitatapetti, ripauksella hopeaa. Lattiaan on asennettu tummanharmaa kivilattiaa jäljittelevä kulutusta kestävä laminaatti ja saman sävyiset jalkalistat. Alkuperäinen katto oli väriltään ruskea, mutta kunnoltaan siisti ja se päätettiin maalata valkoiseksi tuoden lisää valoisuutta tilaan. Remontin yhteydessä vanhat vaatekaapit purettiin huoneesta kokonaan pois ja näin makuuhuoneeseen saatiin runsaasti tilaa. Vaatesäilytys siirrettiin kokonaan toiseen tilaan.

makuuhuoneen-sisustaminen

Makuuhuoneeseen saavuttaessa vasemmalla puolella on puinen tilaustyönä tehty kaappi. Se on muuttanut asukkaiden mukana vuosien varrella kodista toiseen, ja pitää paikkansa edelleen makuuhuoneessa. Asetelma kaapin päällä on kullanhohtoinen tuoden sisustukseen lämpöä ja kynttilälyhdyissä palavat tuikut välkehtivät tunnelmallisesti pimeinä talvi-iltoina. Porokynttelikkö on Pentikiltä.

kaappi_makkari

makuuhuone_tyynyt_raitaseinä

Ikkunalla oleva asetelma vaihtuu vuodenaikojen kierrossa. Kevään myötä ikkunaan on ilmestynyt tummansiniseen Mariskooliin sommiteltuna kukkasia. Makuuhuoneen ikkunasta on näkymät järvelle ja omalle rantasaunalle.

vanha_meikkipöytä

Meikkipöytä on vanha ja kulkenut suvussa äidiltä tyttärelle. Seinälle asennettu kohdevalaisin antaa sopivasti valoa kaunistautumis hetkiin ja korupuussa ovat esillä useimmin käytettävät korut. Koruissa toistuvat kauniisti sisustuksessa olevat värit. Sydämen muotoinen korurasia kätkee sisäänsä korvakorut. Punainen rahi meikkipöydän äärellä tuo huoneeseen pirteyttä. Punainen toistuu hempeämmän sävyisenä myös sängyn vierusmatoissa.

makuuhuoneen_sisustus_meikk

TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: TAIVALDECO
Close Menu