TAIVALDECO

 

Koti rakentuu kerroksista, joita arki ja elämä maustavat. Kodin suurin haaste on toimia arjessa. Arki soljuu mutkattomasti eteenpäin kun kodin ratkaisut on suunniteltu toimivaksi. Hyvä ja toimiva sisustus kestää aikaa. Sävyt ja materiaalit ovat tärkeässä roolissa luomassa viihtyisyyttä ja tunnelmaa. Viihtyisä koti on aistikas.  Viihtyisyys muodostuu asioista, jotka tuovat iloa ja saavat hyvälle mielelle. Taivaldeco haluaa tarjota pieneen tai vähän suurempaan sisustusnälkään sopivia ja inspiroivia ideoita. Tervetuloa mukaan juttujemme pariin. Otetaan yhdessä askel kohti viihtyisää kotia.
 

Etusivun kuvagalleriat päivittyvät uusien inspiraatiokuvien ja sisustusvinkkien myötä jatkuvasti. Löydät gallerioista nopeasti inspiraatiota aihealueiden mukaan.

Etusivulta löydät kaikki kirjoitukset liittyen ideoihin, asuntomessuihin, sisustustrendeihin, remontteihin tai vierailuihin kauniissa kodeissa. Sivuston yläreunasta löydät pikaotsikoita yleisimpiin aihealueisiin.

Talo Taival -blogissa suunnitellaan omakotitaloa järven rannalle. Valaistus, pintamateriaalien helppohoitoisuus, säilytysratkaisut ja toimiva arki kulkevat suunnittelussa painokkaasti mukana.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Mikäli artikkeleihin sisältyy kaupallista yhteistyötä merkitään ne artikkelin kansikuvaan ja tarkemmat tiedot kerrotaan artikkelin ylä- ja alareunassa

Juttutoiveita, lukijapalautetta, kysymyksiä artikkeleissa esiintyvistä tuotteista tai jotain muuta? Jätä meille viestiä, katsotaan voimmeko olla avuksi. Voit täyttää viestilomakkeen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen taivaldeco@gmail.com

 

VALOKUVAT

TAIVALDECO -sivustolla julkaistut kuvat ovat sivuston ylläpidon valokuvaamia ja tekijänoikeudet kuuluvat taivaldeco.comille, omat kuvat merkitään TAIVALDECON -logolla.

Muut kuvat ilman logoa esiintyvät sivustolla lupaa vastaan. Kuvatiedot löytyvät artikkelin lopusta. CC0-lisenssillä olevista kuvista käytetään merkintää kuvapankki, nämä kuvat löytyvät ilmaisista kuvapankeista esim. Pixabay / Unsplash / Pexels.

SEURAA TAIVALDECOA

@Taivaldeco

 Talo Taival -blogi #talotaival

SISUSTUSTAIVAL VIIHTYISÄÄN KOTIIN