TAIVALDECO

 

Taivaldecossa nähdään esittelyjä elämännäköisistä kauniista kodeista, jaetaan ideanpoikasia ja vinkkejä kotiin sekä asumiseen liittyen, kurkistellaan pienesti piha- ja puutarhajuttuja sekä pidetään silmällä vallitsevia sisustustrendejä ja -tapahtumia.

SISUSTAMINEN

 

On intohimo, osalle se on harrastus, osalle elämäntyö. Sisustaminen inspiroi, välillä se turhauttaa, useimmiten rentouttaa. Koti rakentuu kerroksista, joita arki ja elämä mukavasti maustavat. Kodin tulee olla viihtyisä olipa se millainen tahansa. Viihtyisyys muodostuu asioista, jotka tuovat iloa ja saavat hyvälle mielelle - arki soljuu mutkattomasti eteenpäin kun kodin ratkaisut on suunniteltu toimivaksi. Taivaldeco haluaa tarjota pieneen tai vähän suurempaan sisustusnälkään sopivia ja inspiroivia ideoita. Tervetuloa mukaan juttujemme pariin. Otetaan yhdessä askel kohti viihtyisämpää kotia.

TAIVALDECON TARINA

Ensin oli Valkoisen talon arkea -blogi (2012). Kodin sisustaminen, remontointi ja arki olivat blogin keskeisiä teemoja.  Jossain vaiheessa halusin ottaa etäisyyttä oman kodin nurkkien esittelyyn. Samaan aikaan kun kotibloggaajan into hiipui syntyi uudenlainen ajatus jatkaa sisustusharrastusta ja inspiraatiota lukijoille tarjoten. Kipinä sisustamiseen on vahva. Sisustaja ei tunne valmista, halusimme tai emme koti muovautuu elämän käänteissä. Niin Taivaldeco sai alkunsa (2016). Pitkäikäinen haaveeni rakentaa oma talo johdatti eteenpäin. Elämän kuljettaessa myimme talon, jonka piti olla meidän loppuelämän koti ja muutimme yllättäen 1922 rakennettuun kyläkouluun. Vanhassa lähes satavuotiaassa kyläkoulussa asuminen on ollut yksi opettavaisimpia kokemuksia. Talo Taival -blogissa (2017) tutkitaan asumisviihtyisyyteen vaikuttavia tekijöitä ja suunnitellaan uutta taloa kokemuksien, unelmien ja hankitun tiedon avulla. 

Etusivun kuvagalleriat päivittyvät uusien inspiraatiokuvien ja sisustusvinkkien myötä jatkuvasti. Löydät gallerioista nopeasti inspiraatiota aihealueiden mukaan.

Etusivulta löydät kaikki kirjoitukset liittyen ideoihin, asuntomessuihin, sisustustrendeihin, remontteihin tai vierailuihin kauniissa kodeissa. Sivuston yläreunasta löydät pikaotsikoita yleisimpiin aihealueisiin.

Talo Taival -blogissa suunnitellaan omakotitaloa järven rannalle. Valaistus, pintamateriaalien helppohoitoisuus, säilytysratkaisut ja toimiva arki kulkevat suunnittelussa painokkaasti mukana.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Mikäli artikkeleihin sisältyy kaupallista yhteistyötä merkitään ne artikkelin kansikuvaan ja tarkemmat tiedot kerrotaan artikkelin ylä- ja alareunassa

Juttutoiveita, lukijapalautetta, kysymyksiä artikkeleissa esiintyvistä tuotteista tai jotain muuta? Jätä meille viestiä, katsotaan voimmeko olla avuksi. Voit täyttää viestilomakkeen tai lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen taivaldeco@gmail.com

Lukijapalautteen jättäminen kommentin muodossa onnistuu valikkoriviltä löytyvän lukijapalautteet -sivun kautta.

VALOKUVAT

TAIVALDECO -sivustolla julkaistut kuvat ovat sivuston ylläpidon valokuvaamia ja tekijänoikeudet kuuluvat taivaldeco.comille, omat kuvat merkitään TAIVALDECON -logolla.

Muut kuvat ilman logoa esiintyvät sivustolla lupaa vastaan. Kuvatiedot löytyvät artikkelin lopusta. CC0-lisenssillä olevista kuvista käytetään merkintää kuvapankki, nämä kuvat löytyvät ilmaisista kuvapankeista esim. Pixabay / Unsplash / Pexels.

SEURAA TAIVALDECOA

@Taivaldeco

 Talo Taival -blogi #talotaival

SISUSTUSTAIVAL VIIHTYISÄÄN KOTIIN

Close Menu
error: Content is protected