KATTAUS RANNALLA

Kiireinen elämä tarvitsee vastapainoa. Hetkiä, joissa arki ihanasti unohtuu ympäriltä. Luonnosta saa uskomattoman suuren määrän positiivista energiaa ja hyvää mieltä. Kuormittavan päivän jälkeen kävelylenkki metsässä auttaa monesti olotilaan. Seuraavien inspiroivien kuvien kattaus on toteutettu rannalle.

Syksy, ja sen tunnelma ovat vahvasti kuvissa läsnä. Tunnelma on kaunis ja seesteinen – juuri sellainen, jossa voisin kuvitella viettäväni stressittömän hetken.

Luonnossa kuuluvat äänet ovat rauhoittavia. Tyyni veden pinta kuvastaa ympäröivää maisemaa. Hento tuulenvire kahisuttaa rannalla olevia kaisloja. Jostain kuuluu linnunlaulua. Välillä veden pinta väreilee. Hetkittäin on aivan hiljaista. Tunnelma on kaunis ja seesteinen – osittain dramaattinen luonnon valmistautuessa talveen.

Kattaus on rento ja luonnonläheinen. Värit ovat sopusoinnussa ympäristön kanssa. Miten muutamilla asioilla saa kattauksesta loihdittua näin vaikuttavan näköisen? Rouhea puinen pöytä ja sen päälle heitetty pellavainen pöytäliina tuovat rennon vaikutelman. Pöydällä oleva asetelma on tämän kattauksen kruunu, ja sen yksityiskohtien tarkastelu saa katseen viipyilemään. Jalalliset lasit tuovat juhlallisuutta ja kynttilät lisäävät tunnelmaa entisestään. Unohtamatta messinkisten ruokailuvälineiden tuomaa lämpöä. Muut pienet koristeet pöydällä viimeistelevät kokonaisuuden. Upea kattaus rannalla, kiireetön hetki luonnon äärellä.

TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: KUVAPANKKI; Anita Austvika

Close Menu