PINNALLA NYT: KEVÄT&KESÄ 2016

Näin kesän kynnyksellä katsotaan mitä kulunut kevät on pitänyt sisällään sisustuksellisesta näkökulmasta katsottuna. Sisustuksissa usein toistuneita ja pinnalla olevia ovat olleet eukalyptuksen oksat, viherkasvit, pellavaiset ja puuvillaiset tekstiilit, sykähdyttävät graafiset kuosit sekä puusta ja nahkasta valmistetut vaatetangot ja ripustuskoukut. Lisätunnelmaa ovat tuoneet syvänsiniset seinät makuuhuoneissa yhdistettynä vaaleisiin petivaatteisiin, puun tuomaan lämpöön ja viherkasveihin.

EUKALYPTUKSEN OKSIA

Eukalyptuksen oksat ovat pompahdelleet vastaan useissa sisustuskuvissa kevään mittaan. Eikä ihmekään, sillä ne tuovat vivahdetta herkkyydellään ja ihastuttavat vähäeleisyydellään. Nämä sopivan pelkistetyt oksat käyvät yksin tai kimpussa vaasiin tai sellaisenaan asetelmiin. Vinkki: kokeile oksia kantikkaiden sisustusesineiden rinnalle, lisää ripaus messinkiä tai jotain puista asetelmaan mukaan. 

eukalyptuksen-oksat

VIHERKASVEJA

Peikonlehdet, mehikasvit, palmut,  köynnöskasvit ja lukuisat muut vihreä lehtiset kasvit ovat hiipineet koteihin. Viherkasveja istutetaan neutraaleihin valkoisiin ja mustiin ruukkuihin, saviruukkuihin sekä luontevasti betonisiin ruukkuihin tuomaan särmää sisustukseen. Kukattomia kasveja kaiken kokoisina yksin tai yhdessä. Ideat ja luovuus saavat näkyä viherkasvien kanssa.

 

viherkasvit

 

 

kukkaruukut

 

GRAAFISET KUOSIT

Sisustustekstiileissä suositaan graafisia kuvioita hillityissä väreissä, valkoista, harmaata ja mustaa. Sohvalle asetellaan katseenvangitsevia kuvioituja tyynyjä ja yksivärisillä tyynyillä pehmennetään kokonaisuutta. Lisää ilmettä sisustukseen saadaan graafisista torkkupeitteistä. Sisustustekstiilit pidetään hallittuina kokonaisuuksina ja niiden asetteluun kiinnitetään huomiota. Suositaan suoraviivaista tai rennon kodikasta sommittelua.

olohuone sohva sohvapöytä tyyny graafinen.jpg

sohva_torkkupeite

 

TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: KUVAPANKKI: 5 / LOGOLLA TAIVALDECO: 1
Close Menu