DOME LUMO

5 h + k + khh + vh + aula 168 m²

Kaksikerroksinen puurunkoinen rapattu omakotitalo on sävyiltään maanläheinen niin ulko- kuin sisätiloiltaan. Sisustuksen on suunnitellut Outi Veija. Talon alakerrassa sijaitsevat keittiö, ruokailutila, korkea olohuone, päämakuuhuone, kodinhoitohuone sekä kylpy- ja saunatilat. Yläkertaan sijoittuvat muut kolme makuuhuonetta ja aulatila, joka on avoin olohuoneeseen.

asuntomessut_dome_lumo

keittiö_ruokailutila

Keittiön värimaailma on lämminhenkinen ja pehmeä. Valkoisia yläkaappeja täydentää puunväriset alakaapit.

puu_valkoinen_keittiö

Keittiöön on sijoitettu kaksi vesipistettä. Toinen saarekkeen yhteyteen keittotason läheisyyteen.

puunvärinen_keittiö

Epäsuoraa valaistusta on välitilan lisäksi kaappien yläpuolella sekä tunnelmallisesti alakaappien alapuolella. Välitilaan voidaan valita kirkkaampi valaistus työskentelyä varten ja kaappien yläpuolelle himmeämpi. Alakaappien alla sijaitseva valaistus on miellyttävä silmälle eikä valonlähde oikein sijoitettuna heijastu lattiapinnasta lainkaan. Talon sisustukseen räätälöity tumma tammi lattia on käsinveistettyä Trinity-lankkua.

makuuhuoneen_tumma_sisustus

Päämakuuhuoneessa on ripaus kimallusta. Tapetti Hohenberger Latifa Casablanca.

seinälaatta

Kylpyhuoneen katon rajasta laskeutuva valaistus korostaa laatan pinnassa olevia kuvioita. Seinälaatta Aitokivi Desing Heavenly White.

sauna

wc_tyylikäs

Wc-tilassa on ajattoman sävyiset ja tyylikkäät suuret 600 x 600 mm seinä- ja lattialaatat. Musta suuri tehostelaatta 330 x 600 mm muistuttaa mosaiikkia ja tuo kontrastia hiekan sävyiseen wc-tilaan.

TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: TAIVALDECO TAPAHTUMA: SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT 2016
Close Menu