Lakka Lakeus

6 h + k + khh + vh + s 202 m²

Lakka Lakeus on vaikuttavan näköinen valkoinen kivitalo. Sisustuksen kulmakivinä toimivat tyylikkyys ja selkeys sekä laadukkaat kalustevalinnat. Sisustuksen on suunnitellut Sanna Pänkäläinen ja pinta- ja värisuunnittelun Nina Mäkelä. Tämä talo on suunniteltu edustavaan asumiseen lapsiperheen tarpeet huomioiden. Talon alakerrasta löytyvät makuuhuoneet, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna. Valoisaan yläkertaan on sijoitettu olohuone, keittiö, ruokailutila sekä työhuone ja pääsy suojaisalle terassille.

valkoinen_eteinen

Eteisen säilytykselle on varattu tilaa omasta syvennyksestään. 

lastenhuone

Epäsuora valaistusratkaisu on tuotu makuuhuoneisiin saakka.  

master_bedroom

Makuuhuoneiden lattioihin on valittu kokolattiamatot tuomaan pehmeyttä ja hotellimaista tunnelmaa.

päämakuuhuoneessa

Päämakuuhuoneesta on käynti terassille. Taulun alle sijoitettu rahi on samaa sarjaa sängyn kanssa.

valkoinen_kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneessa on korkeakiiltoiset vetimettömät kalusteet.

kiiltovalkea

valkoinen_kiiltävä_kodinhoitohuone

Tummalla välitilalla saadaan ilmettä vähäeleiseen valkoiseen kokonaisuuteen.

oleskelutila

Alakerrassa kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen vieressä on pieni oleskelutila. Valkoiselta nahkasohvalta avautuvat näkymät pihalle.

sisustusesineet

musta_kylpyhuone

Kylpyhuoneen tunnelma on viihtyisä. Suurikokoinen seinälaatta ja saunan kokolasinen seinä tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja ilmavan. Saunassa on yksi kapea ikkuna ja suihkutilassa lasiseinän vastapäätä toinen. Kauttaaltaan tummasta värityksestään huolimatta tämä tila ei ole lainkaan pimeä. Saunan lauteet muistuttavat divaanisohvaa, käsinoja antaa tason tarvittaessa virvokkeille.

lakka_lakeus

Yläkerrassa sisustus jatkaa yhtenäistä linjaa valkoista ja mustaa, lasia, kromia, korkea kiiltoisia kalusteita sekä harmaan eri sävyjä. Olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa. Kiertoilmatakka sulautuu vaalean oleskelutilaan. Epäsuora valaistus nostaa takan kauniisti esille ja korostaa takan suoraviivaista muotoa.

valkoinen_ruokailutila

korkeakiilto_keittiö

Vesipiste on häivytetty syvennykseen.  

terassi

Suojaisa ja katettu terassi avautuu järven suuntaan. Vastakkain asetellut sohvat muodostavat terassin oleskelualueen. Hormiton takka tuo tunnelmaa hämärtyviin kesäiltoihin. 

kivitalo

Taloa kiertävä terassi on tehty huoltovapaasta komposiittilaudasta.

TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: TAIVALDECO TAPAHTUMA: SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT 2016 
Close Menu