HEIKIUS HUS-TALO

6 h + k + s 180m²

Suuressa kolmeen kerrokseen jakautuvassa omakotitalossa huokuu klassisuus, johon yhdistyy taitavalla ja mielenkiintoisella tavalla skandinaavinen selkeys. Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät olohuone, keittiö, ruokailutila, työhuone sekä suihku- ja saunatilat. Toisessa kerroksessa sijaitsevat makuuhuoneet ja suuri ammeellinen kylpyhuone. Kolmannen kerroksen aulatila on omassa rauhassaan ja sisustettu oleskeluun järvimaisemia unohtamatta. Jokaisesta kerroksesta on käynti terassille tai parvekkeelle. Sisustuksen on suunnitellut Ida Röj.

heikius_hus_talo

olohuoneen_sisustus

Olohuone ja ruokailutila yhdistyvät luontevasti toisiinsa. Sisustuksessa on haettu modernia selkeyttä ja klassista pehmeyttä. Tummat ja vaaleat sävyt sekä vähäeleiset valaisimet toistuvat sisustuksessa eri puolilla taloa muodostaen harkitun kokonaisuuden. Mustat pinnatuolit tuovat ryhdikkyyttä puunvärisen sirorakenteisen ruokapöydän ympärille.

valkoinen_tyylikäs_keittiö

Vaalea ja valoisa keittiö asettuu luontevasti sisääntulon läheisyyteen. Ohut taso keventää keittiön ilmettä ja keittiökalusteiden kauniit yksityiskohdat tekevät kokonaisuudesta tyylikkään. Ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen avoimen tilan takan jäädessä tilojen keskelle.

asuntomessut_keittiö

Keittiön kaksi vesipistettä on suunniteltu toiminnalliseen ja sujuvaan arkeen.   

työhuoneTyöhuoneen katseenvangitseva tapetti on Borås Wonderland. Lattia Maison Provence Tammi.

lastenhuoneessa

Lastenhuoneen värimaailma koostuu valkoisesta, harmaasta ja mustasta. Metalliset talolyhdyt ja graafiset tekstiilit ovat hillittyjä elementtejä huoneessa. Sisustustuotteet Blossom.

päämakuuhuoneen_sisustus

Päämakuuhuoneessa on seesteisiä harmaan ja beigen sävyjä sekä tehosteena messinkisiä yksityiskohtia.  Makuuhuoneen yhteydessä olevaan vaatehuoneeseen on avoin käynti sängynpäätyseinän molemmilta puolilta.

amme_kylpyhuone

Yläkerran kylpyhuoneessa on tilaa hemmottelulle. Suuri eläväpintainen seinälaatta ammeen takana ja lattialaatan hento kuviointi viimeistelevät kylpyhuoneen ilmeen. Lattialaatat Saga Grey mix decor

aulan sisustus

Ylimmän kerroksen aulatilasta on näkymät järvelle ja käynti suoraan parvekkeelle. Tilan sisustuksessa katse kiinnittyy vihreään marmoripöytään ja sen yläpyolella olevaan valaisimeen. Talon eri tiloissa käytetyt pellavaiset verhot tuovat pehmeyttä sisustukseen ja siivilöivät valon kauniisti lävitseen.

TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: TAIVALDECO TAPAHTUMA: SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT 2016
Close Menu
error: Content is protected