JÄMERÄ SAMSÖ

5 h + k 198 m²

Jämerä Samsö on suunniteltu viisihenkiselle perheelle. Talon julkisivulla yhdistyvät rapattu pinta ja puiset yksityiskohdat. Sisustuksessa kohtaavat maanläheiset sävyt ja käytännöllisyys. Harkitut ja kauniisti toteutetut akustiikkaratkaisut sulautuvat luontevasti kokonaisuuteen, joka on raikas ja selkeä. Talon alakerrassa sijaitsevat lasten makuuhuoneet, oleskelutila sekä saunaosasto. Yläkerrassa ovat keittiö, ruokailutila, olohuone sekä vanhempien makuuhuone ja wc. Arkkitehtisuunnittelu Kirsi Lehtonen ja sisustussuunnittelu Nina Mäkelä.

jämerä_samsö

lukunurkka

Alakerran oleskelutila. Tila portaiden alla on otettu hyötykäyttöön sijoittamalla sinne lukunurkka ja säilytystilaa. (Oleskelutila jatkuu korkeampana, ja katse kiinnittyy valokuvatapettiin ja lattialle aseteltuihin istuinpehmusteisiin). 

akustiikka_ideat

Käytävän akustiikkalevyt elävöittävät seinää ja toimivat sisustuksellisesti kivana elementtinä.  

lastenhuone

Lastenhuoneessa on käytetty seesteisiä sävyjä ja tehosteena keltaista. Huomaa kaunis valaistus katon alaslaskuna.  

makuuhuoneen_tapetti

Sängynpäätyseinällä on näyttävä Harlequin Leonida Akoa tapetti.

olohuone

Olohuoneessa on käytetty valkoista, ruskeaa, mustaa ja harmaan eri sävyjä sekä puuta. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat avaran yhtenäisen tilan. Matta mustan keittiön erottaa ruokailutilasta tammitasoinen suuri saareke.

musta_keittiö

ruokailutila

Ruokailutila, taustalla saareke. Olohuoneen seinä on päällystetty akustiikkalevyillä.

kattaus
wc_kalusteet

Yläkerran wc-tila.

päämakuuhuone

Päämakuuhuoneessa on seesteinen tunnelma. Aavistuksen hohtava päätyseinän tapetti on Omexcon Minerals MIN 2500

terassi

Talon lasitetulla terassilla on puusta valmistetut ulkosohvat ja betoninen sohvapöytä.

TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: TAIVALDECO TAPAHTUMA: SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT 2016

 

Close Menu
error: Content is protected