Villa Tango

7 h + k + khh + vh + s 232m²

Näyttävä ja ylellinen kivitalo, Villa Tango on täynnä vaikuttavia ja harkittuja yksityiskohtia. Upeaan kartanotyyliseen taloon on yhdistetty moderneja ratkaisuja. Arkkitehtisuunnittelu Juha Koivusalo ja sisustussuunnittelu Leija Rajala ja Ulla-Helena Kuljunlahti. Lämminhenkisen talon sisustuksessa valaistusratkaisut tuovat lumoavan tunnelman. Talo on suunniteltu viisihenkiselle perheelle. Alakerrassa sijaitsevat makuuhuoneet, aikuisten ammeellinen kylpyhuone, tv-huone, vaatehuone ja kodinhoitohuone. Yläkertaan on sijoitettu olohuone, ruokailutila, keittiö ollen yhtenäistä tilaa ja työhuone sekä ammeellinen kylpyhuone ja sauna.

hulppea_kivitalo

Taloon sisään tullessa avara eteisaula aukeaa edessä. Katse kiinnittyy yläpuolella olevaan kattovalaisimeen ja näyttävään valaistuun katon alaslaskuun.

eteinen_valaistus

ripustuskoukut

Eteisen erillisessä syvennyksessä sijaitsee vaatesäilytys ja vastapäisellä seinällä on rivi koukkuja ripustettaville vaatteille. Tämän tilan kautta pääsee myös kodinhoitohuoneeseen.

valaistus

Eteisaulassa seinävalaisimet ovat kuin timantit.

kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneessa on tehosteena pirteää vihreää.

vaatehuone

Kodinhoitohuoneesta tullaan seuraavaksi pukeutumishuoneeseen, jossa on runsaasti tilaa vaatteille, asusteille ja mahtuupa vetolaatikoihin varmasti parit korutkin. Vaatehuoneen katto on valaistu ja kukkakuviot saavat ilmeikkyyttä tilaan.

upea_makuuhuone

Vaatehuoneen jälkeen on vuorossa todellinen master bedroom. Tästä makuuhuoneesta johtavat pariovet pihalle.  Sänky on korkea ja petaus on muhkea sekä ylellinen.

makuuhuone

Makuuhuoneen katossa on tehosteena tapettia, Ulf Moritz Scala Rococo. Sängynpäätyseinän syvennys Novacolor Animamundi AMS 409 kiiltävä.

petaus

sisustus_asetelma

Asetelma makuuhuoneen lipaston päällä.

amme_kylpyhuoneessa

Päämakuuhuoneen läheisyydessä on aikuisille oma ammeellinen kylpyhuone. Kylpyhuoneen laatat Les Dalles Champagne, eri koossa.

kylpyhuoneen_pyyhekoukut

Kylpyhuoneen pyyhekoukut.

lastenhuone

Lastenhuoneessa sävyinä on valkoista, hempeää vaaleanpunaista ja seesteistä vaaleansinistä. Sängyn alta löytyy viihtyisän näköinen kirjan lueskelupaikka – huone on sisustettu Frozen-teemaan.

nuoren_huone

Toisessa lastenhuoneessa on näyttävä 3d-paneeli katossa. Wall Art 3d Cullinans.

pojan_huoneen_sisustusideat

Kolmannessa lastenhuoneessa sisustus on pelkistetympi ja sävyinä on harmaata, mustaa, sinistä ja keltaista. Lastenhuoneiden katoissa on valaisinkiskot, jotka antavat muuntelu mahdollisuuksia valaisimen sijoitukselle. Pöydän yläpuolella roikkuvat mustat roikkalamput. Huomaa upea Wood Art Finlandin valmistama lego-ukko.

kartanotyylinen_olohuone

Kartanomaisuus korostuu talon yläkerran oleskelutilassa. Suuret ikkunat avautuvat järven suuntaan. Ikkunoissa sähköiset sälekaihtimet.

olohuone_kartatyylinen

Olohuoneen päätyseinä: Ikikivi Nilsiä

ruokailutilan_kattokruunu

Ruokailutilassa on vaikuttavan näköinen kattokruunu

keittiössä

Keittiön katossa on antiikkipanelointi. Seinät Novacolorin Marmorino. Mustat kivitasot. Välitilassa Curvytile Cream seinälaatta.

keittiö

valotaulu_kylpyhuoneessa

Yläkerrasta löytyy toinen kylpyhuone. Ammeen takana valotaulu maisemakuvalla. Tässä koti spassa mieli rentoutuu.

kartanotyylinen_työhuone

Työhuoneessa on sisäikkuna portaikkoon.

TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: TAIVALDECO TAPAHTUMA: SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT 2016
Close Menu