SISUSTUSIDEOITA

Suuret selkeät linjat ja hillityt värit. Kontrasti ja harkitut yksityiskohdat puhuttelevat kuvia katsoessa. Elementtien askeettinen muotokieli tulee esiin oikealla valaistuksella. Alla oleva takka on hieno osoitus siitä mitä hyvällä suunnittelulla saadaan toteutettua.

Takan yksityiskohtaisuus yhdessä puun sävyisen verhouksen kanssa ovat katseenvangitseva elementti sisustuksessa

Saareke rikkoo keittiön linjakkuutta ja valaisimet ovat leikkisästi saarekkeen toisessa päässä. Huomaa saarekkeen jalka, joka toimii kiinnostavana yksityiskohtana sekä valon ja varjon leikki. Musta sokkeli tuo terävyyttä.

Kattoikkunasta laskeutuva valo tuo hienon efektin ullakkoasunnon makuuhuoneeseen. Sohvalta voi katsella öistä tähtitaivasta.

Mustat portaat tuovat tilaan kontrastia, kaide on pelkistetyn tyylikäs. Toisessa kuvassa katse kohdistuu portaikon valaisimeen. Valaisin nousee esille mustaa seinää vasten.

Valaistuksella saa korostettua yksityiskohtia ja luotua hienoja kokonaisuuksia kuten viimeisessä kuvassa. Korkea tila on valaistu epäsuorasti, jolloin puurimoitus korostuu taustasta. Kattovalaisimet ankkuroivat ruokapöydän tilaan. Harmaa peili luo heijastuksen Taustalla olevasta keittiöstä. Kokonaisuus on hienostunut.

TEKSTI: TAIVALDECO

KUVAT: kuvapankki; by Jean-Philippe Delberghe, Khanh Dang, SHEASHELL IN LOVE – Kristin, Jean van der Meulen, Houzlook

Close Menu