SYKSYINEN KATTAUS

Illat hämärtyvät ja ilmassa voi tuntea syksyn kosteuden sekä viileyden. Syksy tunnetaan tulevaan talveen valmistelevana vuodenaikana. Syksyn ei tarvitse olla kuitenkaan haikeaa ja ankeaa aikaa. Loppukesästä kerätään talteen kesän kypsyttämä sato. Marjasato tuo maistuvat piirakat kahvihetkeen ja osa sadosta pakastetaan talven varalle. Syksyllä kannattaa kerätä talteen myös askartelutarvikkeita ja hyödyntää niitä vaikkapa joulupaketoinnissa. Syksyllä luonnon omia sävyjä ihastelemalla voi inspiroitua löytämään ideoita myös kodin sisustukseen. Metsäpolulla kulkeminen kiireettä lataa akkuja tulevaan.

Tunnelmalliset puutarhajuhlat alkavat hämärän laskeuduttua. Puiden väliin ripustettu valosarja ja ulkolyhdyt valaisevat sopivasti ja luovat kauniita valopisteitä. Tumma yksivärinen liina toimii hyvänä pohjana kattaukselle. Lämpimät punertavat ja keltaiset värit korostuvat tummaa pohjaa vasten.

Marjoilla, oksilla ja lehdillä kattaukseen saa syksyn ihanat värit ja tunnelman

Kesäkauden päättävät illanistujaiset voidaan viettää lasitetun terassin suojissa tai sään salliessa puutarhassa. Hämärtyvä ilta ja kynttilöin valaistu kattaus. Kattoon ripustetut puiden lehdet leijailevat kuin ilmassa.

TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: KUVAPANKKI

Close Menu