TALO KOSKELA

4 h + k + s 172m²

Valkoinen puutalo kohoaa metsänreunassa. Teemu Hirvilammin suunnittelema kaksikerroksinen omakotitalo on arkkitehtuuriltaan vaikuttava näky. Olohuoneen ikkunat tuovat kauniin maiseman osaksi sisustusta. Sisustuksen ovat suunnitelleet Ulla Koskinen ja Sofia Wager. Puunväriset huonekalut sykähdyttävät lastenhuoneessa ja tv:stä tutuksi tulleessa Suomen romanttisin makuuhuone -ohjelmassa pilkahdelleen talon makuuhuoneessa on seesteinen ja kutsuva tunnelma.

olohuone_vaalea_skandinaavinen

Olohuoneen suuren lasiliukuoven kautta kuljetaan terassille. Dinesen lautalattia miellyttää silmää ja tuo harmonisella tavalla ilmettä.

skandinaavinen_keittiö

 

Vähäeleisessä ja selkeässä sisustuksessa korostuvat maanläheiset sävyt sekä vaaleat lämpöä tuovat puupinnat. Skandinaaviseen tyyliin sisustettu talo on tunnelmaltaan pehmeä ja kodikas. Sisustus jatkuu yhtenäisenä tilasta toiseen muodostaen kokonaisuudesta harkitun ja viimeistellyn.

Kattolinja avautuu korkeana ruokailutilan ja keittiön kohdalla luoden avaran tunnelman. Talon alakerrassa sijaitsevat olohuone, keittiö, ruokailutila, kodinhoitohuone, wc / suihkutila, vaatehuone sekä kaksi makuuhuonetta. Talon yläkertaan sijoittuu päämakuuhuone, jonka yhteydessä on suuri vaatehuone sekä kylpyhuone- ja saunatilat. korkea_keittiö

kodinhoitohuone

vauvan_Sänky

skandinaavinen_lastenhuone

makuuhuoneen_sisustus

TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: TAIVALDECO TAPAHTUMA: SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT 2016
Close Menu