TIMANTTISTA TYYLIKKYYTTÄ DON GOFFOSTA

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ DON GOFFON KANSSA

bling_bling_tyynyt

ROMANTTISTA GLAMOURIA

Valkoinen makuuhuone avautuu olohuoneen suuntaan. Tumma päätyseinä kehystää ja ryhdittää vaaleaa ja valoisaa huonetta yhdessä harmaan eri sävyjen kanssa. Katse kiinnittyy muhkeasti pedattuun sänkyyn, jota koristavat himmeästi hohtavat aavistuksen samettimaiset timanttityynyt valkoisen päiväpeitteen päällä. Pehmoinen torkkupeite lepää rennosti sängyn kulmalla. Sängyn yllä riippuu musta kattokruunu luoden tilaan ripauksen dramatiikkaa yhdessä tumman seinän kanssa.

makuuhuoneen_seinänväri

↑ Sängynpääty on autotallissa askartelun tulos. Vaneri leikattiin mittoihinsa ja verhoiltiin mdf-paneelilla ja viimeisteltiin koristelistoilla. Sängyn molemmin puolin olevat yöpöydät seinälle nostettuina säästävät lattiatilaa ja helpottavat näin siivousta. 

timanttirahi

↑ Sängyn edustalla seisoo timanttinapein koristeltu rahi, tilan helmi, naisellista glamouria ja romantiikkaa. Kapea rahi sopii paikalleen kokonsa puolesta hyvin ja tilaa jää ympärille riittävästi kulkemista varten. Aamuisin rahin päälle on mukava istahtaa pukeutumaan, öisin se pitelee päiväpeittoa yllään. Rahi oli todellinen löytö Don Goffosta. Sisustusliike Don Goffon tuotevalikoimaan kuuluvat omaleimaiset ja laadukkaat huonekalut sekä sisustustuotteet. Tuotteita on mahdollista tilata verkkokaupan kautta ympäri Suomea. 

glamour_tunnelmaa_makuuhuon

Makuuhuoneesta haluttiin valoisa ja vaalea. Parketti on maalattu Paperin valkoisella Betoluxilla. Tummat yksityiskohdat ja sävyvaihtelut pehmentävät huoneen tunnelmaa ja tuovat kontrastia. Sisustusvalinnoissa haluttiin tuoda esille romanttisuus ja glamour, samalla lemmikkieläinkodissa liukaspintaiset materiaalit hylkivät eläimistä lähtevää irtokarvaa eivätkä tartu tekstiilien pintaan kiinni. Katosta laskeutuvat hohtavat verhot ja ikkunan eteen jäävät harsomaiset verhot tuovat hotellimaista tunnelmaa sekä näkösuojaa valon siivilöityessä pehmeästi niiden takaa.

DON GOFFO / TIMANTTIRAHI

TIMANTTITYYNYT ALEKAMAKASIINI // PÄIVÄPEITE KODIN 1 // TORKKUPEITE TOKMANNI // SÄNGYNVIERUSMATOT ASKO // VERHOT JOTEX  // YÖPÖYDÄT IKEA (METOD-SARJA)  // KATTOKRUUNU KODIN TERRA // TIMANTTIRAHI DON GOFFO
TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: TAIVALDECO
Close Menu