TUNNELMALTAAN RENTO & KODIKAS MAKUUHUONE

Kodikkaan pehmeästi sisustettu makuuhuone kekseliäillä yksityiskohdilla, rauhallisilla värisävyillä ja rennolla tunnelmalla. Mausteena mustaa, keltaista sekä tuttuja Marimekon kuoseja. 

 

makuuhuone_tekstiilit

Sisustustikkaat nojaavat makuuhuoneen päätyseinää vasten. Raidallinen pyykkipussi on vaatehuoneeseen menevän oven läheisyydessä. Pöytävalaisin seisoo betonista valetun jakkaran päällä. Valuvaiheen yhteydessä kolme pyöreää puista jalkaa on upotettu betoniin. Näin syntyy kiva ja kekseliäs yöpöytä sängyn viereen.

makuuhuoneen_sisustusideat

Sängyn päällä on joukko kauniita sisustustyynyjä. Kuviot ja sävyt sointuvat yhteen ja tuovat kontrastia vaaleaan makuuhuoneeseen. Sängyn toisella puolella yöpöydän virkaa pitää valkoinen pinnatuoli. Vastakkaisella seinustalla puunvärinen lipasto vangitsee katseen. Mustat kolmiot tekevät lipastosta yksilöllisen ja mielenkiintoisen elementin huoneeseen. Seinällä olevissa hyllyissä toistuvat lipaston värisävyt. Lipaston päällä olevat koriste-esineet vaihtuvat tunnelman mukaan ja intohimo sisustamiseen välittyy tässä kodissa.

inspiroiva_makuuhuone

 

makuuhuone_asetelma
TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: TAIVALDECO
Close Menu