Työhuoneen sisustaminen

Viihtyisäksi sisustetun työhuoneen tunnelma innostaa ja inspiroi.

työhuoneen_taulut

Kiinnostava taulukollaasi toimii katseenvangitsijana huoneeseen saavuttaessa ja siisti yleisilme houkuttelee tehokkaaseen työskentelyyn pöydän ääreen. Taulukollaasin asettelu kannattaa suunnitella etukäteen. Tasaisesti ja linjaan ripustetut taulut tasapainottavat tilaa ja luovat yhtenäisyyttä. Uutta ilmettä työhuoneeseen saat helposti kehysten kuvia ja printtejä vaihtamalla. Vinkki: Tapetoinnista ylijääneet hukkapalat voi hyödyntää askartelemalla niistä kivoja julisteita kehyksiin. Sykähdyttävä ja lyhyt aforismi sopii printiksi seinälle. 

sisustus_raparperi_pullo

Taulujen asettelussa on hyvä huomioida työpöydälle myöhemmin lisättävät elementit peittävyyden välttämiseksi. 

Työpöydän voi koota pukkijaloista ja irtonaisesta pöytälevystä. Pöytälevyä vaihtamalla ilme muuttuu hetkessä aivan toisenlaiseksi. Kuvassa Ikean pukkijalat ja koivukuvioinen pöytälevy. Pinnalla ovat nyt koivuvanerista tehdyt työpöydät. Puu tuo kodikasta lämpöä, lasi ilmavuutta ja keveyttä, työtason pinnan voi myös tuunata omanlaiseksi saaden vaikutelmasta persoonallisen ja uniikin.

mustavalkoinen_betoni

Tee itse kynien säilytyspurkit. Tarvitset tyhjän säilyketölkin etiketti poistettuna. Jos tölkissä on terävä sisäreuna se kannattaa sopivan työkalun avulla taivuttaa litteäksi. Maalaa purkki haluamasi väriseksi spraymaalilla.

sisustusideat_työhuoneeseen

Työpöydälle voi jättää tilaa kausittain vaihtuville asetelmille. Työhuoneeseen kesäistä tunnelmaa saa helposti upeilla luonnonkukilla ja puutarhan kasvateilla. Vinkki: Vihreä raparperin lehti tuo pelkistetyn ilmeen ja on helppohoitoinen työhuoneen piristäjä kesäaikaan.

Vinkki: Työpöytävalaisin on mahdollista kytkeä tietokoneen USB-porttiin tai tavalliseen pistorasiaan. USB-porttiin kytketty valaisin selkeyttää entisestään työpöydän ilmettä saaden virtansa tietokoneesta. Valaisin Ikeasta.

työhuoneen_sisustus

TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: TAIVALDECO
Close Menu