x4 EDULLISET SISUSTUSIDEAT

 

KASVIT

Kasvit piristävät sisustusta. Vihersisustamisessa on runsaasti vaihtoehtoja ja trendivärejä on helppo kokeilla pienessä määrin leikkokukkien muodossa. Kasveilla saa tuotua mielenkiintoa asetelmiin ja luotua kauniita yksityiskohtia hyllyjen tai pöytien päälle. Yksittäisiä oksia voi sommitella kattauksiin ja oman vivahteensa tuovat värjätyt kasvin oksat. Kokoa maljakkoon erilaisista lajikkeista kimppu pöydälle tai sujauta eukalyptuksen oksa kattauksen koristeeksi. Ruukkujen kanssa mielikuvituksen voi päästää lentoon ja tuunata niistä sisustukseen sopivia.

TAULUT

Taulut, miten nopea tapa tuoda vaihtelua sisustukseen. Kokoa erilaisia taulukollaaseja, leikittele ideoilla ja tuunaa edullisia tauluja ylijääneistä tapettipaloista.

ASETELMAT

Etsi erikokoisia tavaroita kaapista, kokoa ja sommittele niistä kaunis asetelma. Asettele taakse jotain korkeampaa ja etualalle pienempiä esineitä. Keksi esineille uusia käyttötarkoituksia. Tee ja tuunaa itse. Luovat ratkaisut ja ideat tuovat sisustukseen persoonallisuutta.

SYÖTÄVÄT

Poimi ruokaostoksilla ollessa herkullisia värejä kotiin. Kata pöytä kauniisti hyödyntäen erilaisia yrttejä, hedelmiä tai vihanneksia. Tee kulhoon asetelma toistaen kodin sisustuksen värejä. Sykähdyttävän suloiset macaron-leivokset ovat paitsi kauniita myös herkullisia.

ELÄ HETKESSÄ

Siivoa ja järjestele kotia, keitä kahvit ja etsi kaapista kivan näköiset astiat. Kata itsellesi kaunis kahvihetki ja nauti puhtaan kodin tunnelmasta rentoutuen. Paras inspiraatio uusiin ideoihin löytyy kiireettömyydestä.

TEKSTI: TAIVALDECO KUVAT: TAIVALDECO & KUVAPANKKI
Close Menu